Potrebna je žurna pomoć teško oboljelom sinu hrvatskog branitelja
Potrebna je žurna pomoć teško oboljelom sinu hrvatskog branitelja

 

 

Robert Jagetić(21) sin Damira, hrvatskog dragovoljca Domovinskog rata iz Đurđevca, već četiri godine hrabro se bori protiv zloćudne bolesti od koje je obolio.

Hrabra je i njegova obitelj. Svi zajedno trebaju našu pomoć.

Tim povodom  u Đurđevcu se sprema veliki sportski vikend koji je obilježen humanitarnim karakterom.

U subotu 10.02.2018. u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac bit će odigrane rukometne utakmice a djevojke su pokazale veliko srce i novac od ulaznica odlučile donirati.

Sljedeći dan, 11.02.2018. kreče program, kojeg je snažno podržao NK ‘Graničar’ Đurđevac, u 10:00 sati odigravanjem malonogometnih utakmica mlađih uzrasta. Nakon toga na parket izlaze djevojke iz ŽNK ‘Graničar’ Đurđevac, koje će također odigrati utakmicu i tako dati svoj doprinos.

Vrhunac dana je malonogometni turnir kvartova grada Đurđevca (Peski, Centar, Novo Selo i Ledine).

Veliki doprinos ponudili su i mladi košarkaši KK ‘Mladost’ Đurđevac tako da će i oni pokazati svoje umijeće loptanja pod obručima.

U programu će sudjelovati i lokalne udruge koje će pripremiti razne slastice i bogatu tombolu dok će građani moći donirati novac i tako još više podržati ovu akciju.

Isto tako, u nedjelju 04.02.2018. ispred crkve sv. Jurja u Đurđevcu nakon jutarnje i večernje mise bit će štand s kolačima gdje će svi moći također dati svoj doprinos.

Programu su još doprinijeli lokalni obrtnici, ugostitelji i trgovine kao i Grad Đurđevac, Koprivničko- križevačka županija i župnik Mario Rac.

Zahvaljujemo se i svim ostalima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju koja je zaživjela u grupi ‘Mame iz Đurđevca i okolice’ i okupila mnogo dobrih ljudi.

UHB RH pridružuje se akciji za pomoć ovom hrabrom i teško oboljelom mladom čovjeku te poziva sve suborce i prijatelje da nas podrže u tome uplatom, makar i simbolične donacije na broj računa – HR0623600001102523214, s naznakom ‘Za Robija’

UHB RH