POMOZIMO LUKI DA BRŽE OZDRAVI!
POMOZIMO LUKI DA BRŽE OZDRAVI!

Hrvatski građani u Domovini i van nje, uvijek su se pokazali kada je najpotrebnije i kada je najteže. Ovaj puta pomoć treba dječak LUKA GOLIK, sin maloljetnog dragovoljca s područja Lipika.

Luka je obolio od akutne mijeloične leukemije (AML), a od 14. 07. o.g. liječi se u KBC, Klinika za pedijatriju, Medicinskog fakulteta Zagreb, Zavod za hematologiju i onkologiju. Prema procjeni liječničkog tima očekuje se dugotrajno bolničko liječenje, a preporuća se zbog što boljeg učinka liječenja da uz dječaka bude nazočan netko od roditelja, a Zavod to omogućava.

Za ove potrebe otvoren je kunski žiro-račun na ime djeteta LUKA GOLIK, Marino Selo 14/A 34 543 Poljana. Broj žiro-računa je , HR6424020063103472554, račun otvoren kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. s naznakom opisa plaćanja „POMOĆ ZA LUKU“. Za uplate van Domovine, dodatno se upisuje SWIFT: ESBCHR22 i adresa banke Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka, Jadranski trg 3A.

Prvenstveno apel svim braniteljima da našem suborcu, odnosno njegovom bolesnom sinu što više pomognemo oko liječenja jer svaka pomoć je dobrodošla pošto jedan od roditelja je stalno u Zagrebu, a drugi na putu Marino Selo – Zagreb, a treba i skrbiti o djeci kod kuće koja pohađaju školu.

Znamo i uvjereni smo i Vašu velikodušnost i otvoreno srce, to se pokazalo mnogo puta u teškim trenucima. Bolje tražiti pomoć, negu je trebati, a ovaj put to činimo za našeg LUKU!

Za svaku informaciju možete nazvati na broj 095 214 00 01 (Dražen Šemovčan Šeki) ili na broj 099 561 89 65 (Kristijan Fereža) ili na mail udrugahrvatskihbraniteljarh@gmail.com, a kod nas je pohranjena i sva dokumentacija vezano za bolest našeg LUKE.

Unaprijed svima hvala!

Uredništvo PDN-a

Autor: Dražen Šemovčan Šeki